Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Superliga Publicat astăzi, 15:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21739435/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-1-09-2024.jpg

În ultima perioadă, s-a vorbit despre datoriile pe care echipa CFR le-ar avea, dar patronul echipei îi linişteşte pe fanii echipei. 

CFR ar avea datorii de 60 de milioane de euro, după cum a relatat Fanatik, dar patronul Neluţu Varga susţine că echipa nu va intra în insolvenţă. 

Anumitele probleme pe care Neluţu Varga le are cu Abris Lelbach nu vor afecta fostă campioană din Superligă. 

Omul cu banii din Gruia a oferit mai multe detalii despre litigiul cu omul de afaceri din Germania.

”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

”Există o relaţie comercială în derulare între mine şi domnul Lelbach. Toate litigiile de până acum au fost câştigate de noi, suntem într-o relaţie amicală. Se vor rezolva şi aceste probleme, nu se pune problema de insolvenţă. 

Din primul an de când am venit la CFR, s-a vorbit mereu de insolvenţă. Nu e vorba de aşa ceva şi nu va fi vorba de aşa ceva la CFR Cluj”, a spus Neluţu Varga pentru FANATIK.

”Avem o echipă bună, spre foarte bună. Îmi place cum am jucat împotriva FCSB-ului, care, să nu uităm, este până la urmă campioana en titre. Lotul arată bine. Dan Petrescu are soluţii, dar vreau să o luăm pas cu pas. Obiectivul nostru este calificarea în play-off.

Nu o să mă auziţi că vorbesc de titlu sau de lucruri din acestea, să pară că iarăşi ne lăudăm, că vrem să facem spectacol din declaraţii. Trebuie să fim realişti. Obiectivul nostru este calificarea în play-off, iar apoi, bineînţeles, dacă ne calificăm – şi sunt convins că nu o să avem emoţii – vom lupta pentru titlul de campioană, dar acesta este primul pas.

Haideţi să luăm totul pe rând şi, întâi, să mergem în play-off. Vedeţi şi dumneavoastră ce campionat dificil este, cu foarte multe echipe echilibrate”, a transmis Neluţu Varga.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele