Ultima oră
Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB
Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză” Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză”
VIDEO | Esbjerg – Rapid Bucureşti 39-32. Danezele au fost o nucă prea tare VIDEO | Esbjerg – Rapid Bucureşti 39-32. Danezele au fost o nucă prea tare
Răzvan Marin, cel mai bun jucător în remiza cu Juventus Răzvan Marin, cel mai bun jucător în remiza cu Juventus
Jucătorul naţionalei U21 s-a accidentat şi ratează meciurile decisive Jucătorul naţionalei U21 s-a accidentat şi ratează meciurile decisive
Gauff a învins-o pe Muchova şi a câştigat turneul de la Beijing. Este cea mai tânără campioană la China Open din ultimii 14 ani Gauff a învins-o pe Muchova şi a câştigat turneul de la Beijing. Este cea mai tânără campioană la China Open din ultimii 14 ani

Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat astăzi, 13:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21756456/2/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-4.jpg

 

 

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în meciul câştigat de FCSB, scor 1-0, cu PAOK, joi seară, în etapa a doua a fazei principale din Europa League.

FCSB a învins-o pe PAOK, scor 1-0, joi seară, la Salonic. Campioana României a terminat etapa a doua din faza principală Europa League pe poziţia a patra.

Chiar înainte de marcarea unicului gol al partidei, Mihai Lixandru a avut parte de o intrare dură din partea lui Camara. Jucătorul celor de la FCSB s-a resimţit puternic şi a fost scos pe targă de pe teren. În locul său a intrat Edjouma.

În urma acestei accidentări, Gigi Becali a făcut un gest frumos pentru a-i arăta lui Lixandru susţinere. MM Stoica a dezvăluit la Fotbal Show ce i-a spus omul de afaceri după accidentarea gravă a mijlocaşului.

„L-a ajutat poate şi gestul excepţional făcut de Gigi imediat după meci, în salonul unde echipa se pregătea să mănânce. A venit, l-a văzut, era emoţionant cu orteza aia şi cu piciorul întins şi i-a zis <<Eşti tânăr, asta e, viaţa merge înainte>>.

Mi-a zis mie. <<MM, contract mărit!>> Mi-a zis şi sumele şi contractul s-a mărit substanţial. Foarte puţini oameni fac gesturi de genul ăsta”, a declarat Mihai Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

MM Stoica, despre accidentarea lui Mihai Lixandru: „Se va opera acolo”

MM Stoica a vorbit despre situaţia lui Mihai Lixandru şi a dezvăluit că acesta va pleca să se opereze la Roma, un verdict final în privinţa absenţei sale urmând să fie dat după intervenţia la care va fi supus.

„Ligamentul încrucişat anterior este rupt. S-a confirmat, va pleca la Roma şi se va opera acolo. Toţi suntem alături de el, a trecut de momentele alea grele imediat după accidentare.” , a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Fotbal Show, pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele