Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Gigi Becali a intrat în direct imediat după remiza din Gruia şi a oferit prima reacţie

FCSB Publicat pe duminică, 23:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21734104/1/gigi-becali.jpg

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FCSB, într-un meci din etapa a noua a Superligii, în care a condus cu 2-0.

Ardelenii au condus cu 2-0 după dubla lui Louis Munteanu (’36, ’49), însă campioana României a revenit prin reuşitele lui Băluţă (’59) şi Dawa (‘88).

Imediat după fluierul final al partidei din Gruia, Gigi Becali a intrat în direct şi s-a arătat dezamăgit de rezultat, având în vedere abseneţele CFR-ului.

”Mi se pare că în prima repriză a făcut diferenţa Louis Munteanu, în a doua a fost doar o echipă pe teren. Ei nu au mai contat. Nu pot să spun încă de Baeten, dacă nu joacă echipa. El e atacant.

E un rezultat rău pentru că eu cred că nu o să o mai prindem niciodată pe CFR aşa. Era de bătut în seara asta. Am luat un punct în deplasare, pentru noi e un câştig. Craiova nu a luat niciun punct. Noi ne batem la titlu cu Craiova şi CFR”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele