Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe luni, 10:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21734436/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

 

 

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FCSB, într-un meci din etapa a noua a Superligii, în care a condus cu 2-0.

Ardelenii au condus cu 2-0 după dubla lui Louis Munteanu (’36, ’49), însă campioana României a revenit prin reuşitele lui Băluţă (’59) şi Dawa (‘88).

În urma acestui duel, CFR Cluj a urcat pe locul 5 în clasament, cu 14 puncte, în timp ce FCSB ocupă doar poziţia a 12-a, cu 9 puncte acumulate în 8 meciuri disputate.

Imediat după fluierul final al partidei din Gruia, Gigi Becali a intrat în direct la emisiunea Fotbal Show şi a vorbit despre lupta la titlul. Latifundiarul din Pipera consideră că principalele candidate la titlu ale FCSB-ului sunt Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

„CFR şi Craiova. E posibil să revină şi Rapid. Eu aşa cred la ora asta, se pot schimba datele problemei. Trebuie să îi văd întâi pe jucătorii pe care i-a luat Rapid.

Eu am făcut socoteala, m-am uitat pe clasaemnt şi zic şi eu ca Dan Petrescu. Primul obiectiv e play-off-ul.” , a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele