Ultima oră
Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei
Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi! Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi!
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
"1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga "1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga
Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic
UTA Arad şi-a adus atacant. ”Deja am semnat” UTA Arad şi-a adus atacant. ”Deja am semnat”

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

FCSB Publicat astăzi, 15:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21754637/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-3.jpg

 

 

Gigi Becali nu a stat pe gânduri, după succesul cu PAOK, şi s-a decis să le ofere prime tutror jucătorilor de la FCSB.

FCSB s-a impus cu 1-0 în faţa lui PAOK, într-un meci din runda a doua din Europa League, la capătul căruia „roş-albaştrii” au urcat pe locul 4 în clasament.

„Roş-albaştrii” au deschis scorul în finalul primei reprize, după o acţiune de toată frumuseţea a lui Darius Olaru, care l-a servit mai apoi perfect pe Daniel Bîrligea, noul atacant al FCSB-ului.

Patronul formaţiei bucureştene a fost extrem de fericit după victoria de pe terenul formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu. Becali şi-a recompensat fotbaliştii pe măsură şi le-a oferit cât 3.000 de euro, în urma partidei câştigate în Europa League.

„După meci, m-am dus în sala de mese, era toată echipa acolo. I-am felicitat pentru victorie… Şi când am plecat, era toată echipa în sală, m-am aplecat, am făcut o metanie şi le-am zis «Mă plec în faţa voastră pentru că sunteţi o mare echipă, care a făcut un popor fericit. Aţi bucurat România».

Au aplaudat toţi, a venit Tănase după mine afară şi i-am zis «Du-te tu acum şi spune-le, ca să aibă o mare bucurie, ca o mică atenţie din partea mea, că am venit şi eu în deplasare, aveţi 3.000 de euro primă de fiecare jucător».

Nu dau prime, dar nu am mai fost demult cu ei, eram prea bucuros, înţelegeţi… Dar nu poţi să dai mai mult, că ei sunt 30 de oameni. Înmulţit cu 3.000 de fiecare înseamnă 100.000 de euro.

Plus că ei au şi prime de obiectiv în contract fiecare. Nu ştiu exact cât, au mult… De exemplu, Tănase a luat deja 300.000 de euro pentru că ne-am calificat în grupele Europa League.

Nu ştiu cât e prima dacă trecem de grupe, sunt în contracte acolo, credeţi că le ştiu pe dinafară? Sunt eu cu banii, dar ştiţi care e treaba? Care îmi convine le zic… Şi care nu-mi convine mă fac că nu le mai ştiu.

Aia îmi convine să spun, că ia 300.000… Dar dacă de exemplu pentru calificarea din grupe nu mai iau nimic, nu-mi mai convine să spun. Eu ştiu că ei nu iau nimic, dar atunci las senzaţia oamenilor că ei iau. Dar nu iau nimic la calificare.

Depinde însă de câţi bani scot, La final, vedem ce se scoate. Sunt nişte calcule, nu-mi dau seama acum. Putem să ajungem şi la 25 de milioane de euro. Nu ştiu… Sunt multe calcule, mulţi coeficienţi…”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele