Ultima oră
Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul Încă o echipă cu ambiţii mari din Liga 2 şi-a demis antrenorul
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”

Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător

Superliga Publicat astăzi, 12:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21761211/1/superliga-alternate-2.jpg

 

 

Meciul Universitatea Craiova - Rapid, scor 1-1, disputat la 31 august, în etapa opta, a strâns cei mai mulţi spectatori de până acum în sezonul 2024/2025 al Superligii: 19.940, conform paginii de Facebook a Superligii.

Al doilea meci în clasamentul cu cei mai mulţi spectatori este Universitatea Cluj - Dinamo, scor 1-0, disputat la 2 septembrie, în etapa a opta. La această întâlnire au fost prezenţi 18.067 de spectatori.

Rapid şi Universitatea Cluj au jucat pe stadionul din Giuleşti la 16 septembrie, în etapa a noua. La meciul câştigat de clujeni cu scorul de 2-0 au fost prezenţi 12.691 de spectatori.

În topul primelor şapte meciuri cu cea mai mare audienţă fizică de până acum, echipele Rapid şi Universitatea Cluj sunt prezente de câte patru ori, iar Dinamo, Universitatea Craiova şi CFR Cluj de câte două ori.

Din Superliga s-au disputat 12 etape.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21761211/2/spectatori.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele