Ultima oră
EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?” EXCLUSIV VIDEO | MM Stoica iese la atac! Oficialul FCSB-ului nu l-a iertat pe Kyros Vassaras. „Un an suspendare vrei să îmi dai?”
Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate Samaranch Junior propune Jocurile Olimpice organizate iarna pentru ţările cu temperaturi extrem de ridicate
VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente VIDEO | Semnal de alarmă pentru FCSB! Christian Eriksen, execuţie magistrală în poarta lui Twente
Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin Campioana Corona Braşov s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin
E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV E OUT! Oficialul a făcut anunţul! Jucătorul de la FCSB s-a accidentat grav. „Doi specialişti i-au recomandat operaţie” | EXCLUSIV
Suma record strânsă în scopuri caritabile la maratonul de la Londra Suma record strânsă în scopuri caritabile la maratonul de la Londra

MM Stoica, verdict clar în urma explicaţiilor lui Vassaras, după Petrolul - FCSB! „Ce fault e?! E sfidare!” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat astăzi, 20:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21745029/1/stoica.png

 

 

MM Stoica a comentat explicaţiile oferite de Kyros Vassaras după meciul Petrolul - FCSB 1-1, partidă în urma căreia au ieşit scântei la adresa arbitrajului.

Comisia Centrală a Arbitrilor a emis un comunicat, prin intermediul Federaţiei Române de Fotbal, în care a explicat fazele controversate din etapa cu numărul 10 a Superligii. Meciul dintre FCSB şi Petrolul Ploieşti a dat naştere la mai multe discuţii în legătură cu unele decizii luate de Rareş Vidican. Kyros Vassaras a analizat faza golului înscris de Tudorie şi a punctat că decizia validării a fost una corectă.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, MM Stoica a avut un răspuns ironic în momentul în care a fost întrebat despre declaraţiile făcute de şeful CCA. Acesta consideră că explicaţiile date de grecul Vassaras nu au sens.

„Când cineva spune că albul e negru şi negrul e alb, nu am ce să comentez! La toate cele trei! Îl contrazic imaginile, nu îl contrazic eu. Să spui că Radunovic nu este sub presiunea adversarului, că adversarul e departe de minge..., ia doar un prim plan să vezi dacă e departe de minge.

Ce fault e?! (n.r. la Şut) Adevărul e că glezna face parte din joc, nu? (n.r. ironic) Asta este! Dacă aş spune tot ceea ce gândesc aş fi între 5 ani suspendare şi excludere din viaţa sportivă, acolo m-aş încadra. E sfidare, dar suntem obişnuiţi!”, a declarat MM Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

Ce a spus Kyros Vassras

Deşi cei de la FCSB au acuzat că la meciul cu Petrolul a existat o viciere de rezultate, Kyros Vassaras a explicat, astăzi, că reuşita semnată de Alexandru Tudorie a fost regulamentară. După ce a clarificat fazele de dinaintea centrării, Vassaras a justificat motivul pentru care nu s-a dat fault în atac la ieşirea lui Târnovanu.

"Portarul iese din suprafaţa de poartă şi sare să joace mingea cu mâna chiar în faţa capului adversarului. Atacantul nu comite nicio abatere în timp ce sare pentru a lovi mingea cu capul.

Portarul loveşte mingea cu pumnul şi apoi are loc un contact fizic normal cu adversarul, ca de fiecare dată când doi jucători încearcă să joace mignea în aer având şanse egale.

În timp ce portarul cade, are loc un contact accidental şi cu coechipierul său. Mingea atinge uşor capul atacantului şi ajunge la coechipierul său, care înscris un gol.

VAR este necesar pentru a revizui faza de atac care a dus direct la decizia de gol. VAR verifică incidentul şi confirmă în mod corect că golul este valabil. În acest caz, nu există nici fault şi nici ofasid", este analiză făcută de Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

Pe lângă faza din careu, oficailii de la FCSB au acuzat şi faptul că Adrian Şut a fost faultat, cu doar câteva secunde înainte de faza golului. Kyros Vassaras a explicat şi acea fază şi a spus că nu este vorba de o intrare neregulamentară.

"Deşi a avut loc o dispută între dii jucători pentru minge, înaintea fazei de atac, care a dus la înscrierea golului, în prealabil nu a existat nicio abatere. Ambii jucători au aceeaşi şansă de a juca mingea.

Apărătorul a jucat primul mingea, iar adversarul său a jucat-o ultimul. Ca o consecinţă fizică a direcţiilor opuse ale picioarelor lor, contactul a fost inevitabil", a explciat Kyros Vassaras.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele