Ultima oră
Motivul pentru care Rapid nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică: ”Mi se pare că unii fac ce vor!” | VIDEO EXCLUSIV
Motivul pentru care Rapid nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică: ”Mi se pare că unii fac ce vor!” | VIDEO EXCLUSIV
Pilotul francez Frederic Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului Pilotul francez Frederic Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului
Decizie cu privire la viitorul lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt Decizie cu privire la viitorul lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt
Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru! Editorial Vlad Măcicăşan | Eliminaţi-i pe Colţescu şi Vassaras, nu pe Olaru!
Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou” Gigi Becali nu mai stă la discuţii şi a luat decizia: ”Nu mai joacă. L-am tras de şuncile de la burtă cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou”
UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga UTA s-a despărţit de atacantul adus ”să rupă plasele” în Superliga

Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!

FCSB Publicat astăzi, 20:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21758171/2/darius-olaru-fcsb.jpg

Interesul pentru Darius Olaru a crescut în ultimele luni bune, iar Gigi Becali i-a setat preţul jucătorului său pentru vara care tocmai a trecut: 5 milioane de euro, cât e clauza de reziliere! Recent, omul de afaceri a transmis faptul că i-a propus căpitanului FCSB-ului prelungirea contractuală.

Se pare că Olaru a refuzat propunerea, mai ales pentru că mai are patru ani de înţelegere cu FCSB, dar şi pentru că, în cazul în care ar fi semnat, chiar dacă ar fi primit mai mulţi bani la salariu, ar fi crescut şi clauza de transfer. Nu mai putea pleca pentru 5 milioane de euro.

FCSB i-a propus lui Darius Olaru prelungirea contractuală

Gigi Becali a recunoscut faptul că, dacă Darius Olaru ar fi venit la negocieri şi ar fi semnat, până la urmă, un nou acord cu FCSB, pe bani mai mulţi şi pe durată mai lungă, atunci şi clauza ar fi crescut. Omul de afaceri nu a transmis cât ar fi fost clauza însă.

Astfel, Olaru poate pleca oricând de la campioana României, dacă îi este achitată clauza de 5 milioane de euro.

Dacă nu vine la prelungire, înseamnă că nu vrea, nu? Olaru mai are patru ani contract. Mai are patru ani, dar dacă-i măresc contractul, îi măresc şi clauza şi el nu vrea. El are clauză 5 milioane de euro”, a mai spus Becali, conform Digi Sport.

Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului, din 2020 la echipă

În vară s-a scris despre faptul că o posibilă destinaţie pentru Darius Olaru ar fi campionatul olanedez. Apăruse informaţia că PSV este interesată de serviciile fotbalistului, dar şi că este dorit de o anumită formaţie din Rusia.

Darius Olaru joacă la FCSB din ianuarie 2020, când a fost adus de la Gaz Metan Mediaş, pentru 600.000 de euro, iar în acest sezon a bifat 17 meciuri, 10 goluri şi patru pase decisive.

În total, de când a venit în Bucureşti, a adunat 191 de partide, 43 de goluri şi 34 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele