Ultima oră
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2

Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”

EURO 2024 Publicat astăzi, 19:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21743838/1/profimedia-0887569193.jpg

Fostul internaţional german Toni Kroos supărat, după ce UEFA a avut nevoie de aproape trei luni pentru a recunoaşte henţul făcut Marc Cucurella, în sfertul de finală al EURO 2024, pierdut de Germania în faţa Spaniei, scor 1-2, din 5 iulie.

„Le-a luat trei luni să-şi dea seama că a fost un henţ pe care aproape toată lumea a putut să îl vadă într-o secundă”, a comentat luni Toni Kroos, care s-a retras după acest Campionat European.

”Asta mă linişteşte foarte mult (n.r. râde). Pot să mă numesc acum campion european pentru că au confirmat-o oficial? Nu prea cred”, a adăugat el.

Comisia de Arbitri UEFA a confirmat că arbitrul englez Anthony Taylor a comis o eroare neacordând penalti la henţul lui Marc Cucurella din prelungirile meciului Spania – Germania, disputat în sferturile de finală ale EURO 2024.

În minutul 106 al partidei, Musiala a şutat la poarta ibericilor, iar Marc Cucurella a blocat balonul cu mâna stângă. Deşi henţul a fost evident, arbitrul Anthony Taylor a considerat că fundaşul de la Chelsea nu a dorit să lovească mingea, pentru că îşi retrăgea mâna către spate. Cum faza nu a fost analizată nici de VAR, nu s-a dictat henţ şi penalti, iar Spania a învins printr-un gol marcat de Mikel Merino, în minutul 119.

Spania s-a calificat în semifinale cu victoria obţinută în partida cu Germania, scor 2-1, iar ulterior a câştigat titlul european, învingând Anglia în finală, cu acelaşi scor, 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele