Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor

Superliga Publicat astăzi, 15:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21754917/2/afc-hermannstadt-sibiu-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-06-10-2024.jpg

 

 

Hermannstadt şi Sepsi se întâlnesc, astăzi, de la ora 13:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Hermannstadt - Sepsi 0-3 (El Sawy O. 14', Ştefan F. 42', Alimi I. (p) 71')

Echipele de start:

  • Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz - Antwi, Găman, Bejan, Goncalves - Murgia, Ivanov - Balaure, Deaconu, Ianis Stoica - Chiţu
  • Rezerve: Muţiu, Biceanu, S. Buş, Căpuşă, D. Iancu, Kujabi, Neguţ, A. Oroian, R. Popescu, I. Pop, Selimovic, Ionuţ Stoica
  •  
  • Sepsi (3-4-3): Gyenge - Haruţ, Ciobotariu, Ninaj - Kallaku, Mino, F. Ştefan, Dumitrescu - C. Matei, M. Coman, El Sawy
  • Rezerve: Niczuly, Alimi, Bardea, H. Batzula, Breij, Hajdin, D. Moldovan, Neskovic, D. Oroian, Siger

Min. 90+9: Final de meci! 

Min. 90+8: GOOOOL marcat de Sepsi! Alimi l-a servit perfect pe Neskovic, iar sârbul a punctat pentru 4-0.

Min. 90+6: Ocazie mare pentru Sepsi! Marius Coman a primit perfect în adâncime, dar şutul atacantului a fost blocat de Căbuz.

Min. 88: Ocazie mare Sepsi! Cosmin Matei a scăpat singur cu portarul, dar mijlocaşul a finalizat dezamăgitor.

Min. 74: Ocazie pentru Sepsi! Covăsnenii au folosit o schemă la lovitura liberă, iar Alimi a trimis un un şut bun din afara careului, dar Căbuz a respins.

Min. 71: GOOOL marcat de Sepsi! Covăsnenii au primit lovitură de la 11 metri, în urma unui contact minim în careu, iar Alimi a transformat penalty-ul fără emoţii.

Min. 55: GOL anulat celor de la Hermannstadt! Murgia a marcat cu o lovitură da cap, dar golul a fost anulat pe motiv de offside, după ce Marcel Bîrsan a consultat VAR-ul.

Min. 46: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Buş a trimis un şut periculos din marginea careului, dar execuţia sa a fost parată de portarul advers.

Min. 46: A început rerpiza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză! 

Min. 42: GOOOL marcat de Sepsi! Mino Sota a fost pur şi simplu incredibil! Recuperare senzaţională şi pasă perfectă, ca mai apoi El Sawy să trimită decisiv la reuşita lui Florin Ştefan.

Min. 41: Ocazie pentru Sepsi! Coman s-a desprins din marcaj, dar lovitura sa de cap a trecut peste poartă.

Min. 14: GOOOL marcat de Sepsi! Dumitrescu şi-a arătat clasa şi a trimis o centrarea perfectă în careu, iar reluarea cu capul a lui El Sawy nu i-a dat nicio şansă portarului.

Min. 1: A început partida! 

___________________________________________________________________

Înaintea înfruntării de la Sibiu, Hermannstadt se află pe locul 9, cu 13 puncte, în vreme ce Sepsi ocupă poziţia a 13-a, cu 11 puncte.

În sezonul precedent, cele două combatante s-au întâlnit de trei ori. Atât meciurile din Superligă, cât şi cel din grupele Cupei României, s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele