Ultima oră
CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”

Arlauskis ştie cine va câştiga titlul în Superligă: ”Depinde ce visează patronul!”

Superliga Publicat astăzi, 19:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21802683/1/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-15-10-2022.jpg

”U” Cluj rămâne lider, cu 23 de puncte şi are un sezon incredibil de bun. 

În echipa ardelenilor sunt mulţi fotbalişti cu experienţă care au făcut performanţă la alte cluburi, iar împreună au creat un grupă puternic, care a surprins granzii din Superligă. 

Campionatul a luat o mică pauză pentru meciurile echipei naţionale, iar până l-a reluarea lui,  Arlauskis a fost întrebat despre următoarea câştigătoare din Superligă. 

Chiar dacă FCSB are un sezon mai slab în campionat, fostul portar de la CFR crede că la finalul sezonului, echipa lui Gigi Becali se va impune în campionatul intern. 

”Depinde ce visează patronul!”

”Eu cred că va câştiga Steaua (n.r. - FCSB). Tot Steaua a rămas pentru mine. Cred că va câştiga pentru că echipa e foarte valoroasă. Acum depinde cum ies cărţile pentru Gigi, ce visează... uite că pentru Europa a visat şi i-a ieşit. Un pic scârţâie acum în campionat dar e şi normal”, a spus Arlauskis, în exclusivitate pentru PRO TV, înainte de meciul dintre Lituania şi România.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele