Ultima oră
CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”

Dumitru Dragomir a numit echipa care va lua titlul în SuperLiga României!

Superliga Publicat astăzi, 20:02
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21802793/1/dragomirfb.jpg

Au trecut câteva etape din noua ediţie a SuperLigii României, iar Dumitru Dragomir şi-a făcut o idee despre lupta la titlu. Fostul şef a Ligii Profesioniste de Fotbal crede că FCSB va lua din nou campionatul, altfel fiind de părere că Universitatea Cluj nu va ţine trena până la urmă, chiar dacă acum e pe locul 1, pentru că Ioan Ovidiu Sabău are în lot prea mulţi jucători trecuţi de o anumită vârstă şi vor obosi.

Fostul şef al LPF nu consideră că ardelenii au echipă de primul loc, dar au un mare avantaj, până la un punct, în ceea ce priveşte organizarea şi condiţiile de pregătire, cât şi experienţa. În altă ordine de idei, Dragomir nu o vede capabilă nici pe CFR Cluj să facă un campionat grozav.

Dumitru Dragomir, de părere că tot FCSB va lua SuperLiga României

Referitor la revelaţia campionatului, fostul conducător a numit-o pe Oţelul Galaţi, considerând că Dorinel Munteanu, dacă va menţine lotul actual, va putea să emită pretenţii la locuri pe care nu este văzută neapărat favorită.

Tot FCSB este marea favorită, pentru că U Cluj are totuşi nişte bătrânei care obosesc, că eu v-am spus că bătrâneţea nu iartă pe nimeni. În momentul când ăştia obosesc, vine în picaj şi Neluţu, dar sunt de admirat, bătrânii de la U Cluj sunt de admirat, pe cuvânt de onoare.

Şi Dorinel, dacă nu îi fuge echipa lui Dorinel..Ce naiba le face băi, fug ăia de nebuni? Foarte bun antrenor. Păstrează-ţi obiceiurile şi rămâi acelaşi, în momentul când te schimbi se alege praful. Cum a fost ca jucător, aşa să fie ca antrenor, câine. Nu suflă nimeni în faţa lui. Când ai biciul în mână, nu se apropie nimeni de tine.

La Rapid sunt nişte dulăi la care îţi e greu să le pui botniţă. Fără rezultate nu poţi să latri”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

FCSB, derby cu Dinamo în următoarea etapă

Derby-ul Dinamo – FCSB a fost programat pentru duminică (20 octombrie), de la ora 21:00 şi va avea loc pe Arena Naţională. Întâlnirea, care va fi în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, se va disputa, poate, cu tot stadionul plin, întrucât echipa gazdă, Dinamo, a transmis faptul că s-a deschis şi inelul 3 al Arenei Naţionale, datorită cererii mari de bilete.

Cu siguranţă vor fi peste 40.000 de fani pe stadion, mai ales că şi FCSB va umple, mai mult ca sigur, sectorul care îi va fi atribuit. Preţurile sunt şi ele accesibile, 30 de lei la peluze, inelul 1, şi 25 de lei la inelele 2 şi 3 ale peluzelor. La tribuna 1 preţul unui tichet este de 90 de lei, la inelele 2 şi 3, iar la tribuna 2 preţul este de 50 de lei la inelul 1 şi 40 de lei la inelele 2 şi 3.

Peluza ”Cătălin Hîldan” a anunţat, marţi (15 octombrie) faptul că s-au vândut peste 35.000 de bilete pentru derby-ul de pe Arena Naţională!

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele