Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ciclism | Ilkhan Dostiyev, câştigătorul Turului României, a fost suspendat patru ani pentru dopaj

Sporturi Publicat pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21728700/1/dostiyev-fb.jpg

Ciclistul kazah Ilkhan Dostiyev, câştigătorul Turului României, a fost suspendat patru ani pentru dopaj. Echipa Astana i-a reziliat contractul, relatează L’Equipe.

Locul al doilea în Turul Rwandei şi în Turul Valle d'Aosta şi câştigător al Turului României în ultimele luni, Ilkhan Dostiyev tocmai a primit o suspendare de patru ani din partea UCI pentru dopaj. El a fost testat pozitiv la CERA de la sfârşitul lunii iulie, un EPO de a treia generaţie care stimulează producţia de globule roşii, care transportă oxigenul către organe.

În vârstă de 22 de ani, ciclistul Astana Qazaqstan Development nu a contestat decizia.

Managerul echipei sale, Alexandr Shushemoin, a emis următorul comunicat: "Am fost şocaţi şi dezamăgiţi de această veste. După ce am fost informaţi, l-am contactat rapid pe ciclist şi i-am cerut o explicaţie. Ilkhan Dostiyev şi-a recunoscut vina şi a dezvăluit că a încălcat într-adevăr normele antidoping. Sportivul a fost suspendat din competiţie, iar contractul său a fost reziliat imediat".

Ciclistul kazah Ilkhan Dostiyev a câştigat în august ediţia 2024 a Turului României.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele