Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Gigi Becali a făcut anunţul! Cine iese din lotul FCSB-ului. „Iese un jucător” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21704107/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Gigi Becali a anunţat jucătorii care vor ieşi de pe lista LPF, respectiv UEFA pentru a-i face loc noului transfer Florin Tănase.

Florin Tănase a revenit la FCSB, dar nu a debutat încă în tricoul formaţiei „roş-albastre”, dar are şanse mari să o facă în partida cu Poli Iaşi de sâmbătă. „Tase” ar putea juca şi în ambele manşe cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League.

Gigi Becali a anunţat că atacantul adus liber de contract va intra pe lista pentru campionat în locul lui Nana Antwi, motivând că pe poziţia de fundaş dreapta FCSB este acoperită, iar în cupele europene va fi introdus în lot în locul lui Denis Haruţ.

(n.r. Tănase, cine iese de pe lista LPF, respectiv UEFA?) Iese un jucător. Va ieşi în cupele europene Haruţ, că şi aşa nu joacă. În campionat va ieşi Antwi, probabil. E completă lista şi în campionat, îl scoatem pe Antwi, că-l avem şi pe Pantea, şi pe Creţu”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Denis Haruţ a jucat în doar trei meciuri în acest start de sezon, în timp ce Nana Antwi a fost prezent în şase partide în actuala stagiune.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele