Ultima oră
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia
Problemele se ţin lanţ de Rapid! Marius Şumudică a făcut anunţul îngrijorător: „Sunt lucruri pe care ei nu le ştiu, dar trebuie să le afle” Problemele se ţin lanţ de Rapid! Marius Şumudică a făcut anunţul îngrijorător: „Sunt lucruri pe care ei nu le ştiu, dar trebuie să le afle”
Vladislav Blănuţă, transferat de Slavia Praga pentru 5 milioane de euro? Atacantul împrumutat la U. Cluj a impresionat Vladislav Blănuţă, transferat de Slavia Praga pentru 5 milioane de euro? Atacantul împrumutat la U. Cluj a impresionat
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii domină startul partidei VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii domină startul partidei
Antrenorul celor de la RFS, în eroare! Ce a declarat înaintea partidei cu FCSB, din Europa League Antrenorul celor de la RFS, în eroare! Ce a declarat înaintea partidei cu FCSB, din Europa League
Mihai Teja, revenire de senzaţie pe banca tehnică! A semnat cu o cvintuplă campioană din Europa Mihai Teja, revenire de senzaţie pe banca tehnică! A semnat cu o cvintuplă campioană din Europa

Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”

FCSB Publicat astăzi, 17:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21743705/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-3.jpg

După remiza cu Petrolul de sâmbătă seara din Superliga, pentru FCSB urmează debutul în grupele Europa League.

Campioana României va primi vizita letonilor de la RFS joi, de la ora 22:00, în prima rundă din faza ligii. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale duelului de pe „Arena Naţională” pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

În ciuda faptului că Ştefan Târnovanu a fost contestat de mulţi pentru golul egalizator marcat de Petrolul în ultimul minut al meciului din Ghencea, Gigi Becali i-a luat apărarea portarului.

Latifundiarul din Pipera a mai dezvăluit faptul că a mărit salariile a doi jucători.

„Târnovanu e adevărat, că a greşit el. Trebuia să fie mai hotărât. Dar a fost faultat şi el.

Contractul e mărit, o să-l bag. Îl mai ţin aşa puţin, o săptămână-două ca să-ş atenţionez. Şi el, şi Lixandru, le măresc contractele. Să stea atenţi, ca să stea puţin mai atent în poartă (n.r. Ştefan Târnovanu). El a semnat deja”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali a anunţat că renunţă la FCSB! Cine se va ocupa de echipă

Gigi Becali (66 de ani) revine în politică. Aşa cum s-a vehiculat în ultimele luni, patronul celor de la FCSB s-a alăturat Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) şi va candida la alegerile parlamentare pentru un loc de deputat.

De asemenea, omul de afaceri şi-a expus public sprijinul pentru George Simion, preşedintele AUR şi candidatul la alegerile prezidenţiale.

În urma acestei hotărâri, Gigi Becali a luat o decizie radicală. Latifundiarul din Pipera a anunţat că nu se va mai ocupa de FCSB pentru a se concentra pe politică, iar de acţiunile campioanei en-titre a României se vor ocupa fiicele sale.

„Le dau pe toate la copii, FCSB şi toate averile le dau copiilor. Fetele şi ginerele se vor ocupa, dar de echipă s-ar putea să mă ocup tot eu, dar nu mai am atâta timp. Se ocupa familia de afaceri, gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva.

 

Cum să îmi faci dosar penal, nu mai am nimic, le-am dat”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele