Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 17:05
mail-share icon Email

Gigi Becali a încercat să mai dea o lovitură, în această vară. După ce i-a adus pe Marius Ştefănescu şi Daniel Bîrligea, finanţatorul de la FCSB a pus ochii şi pe Vladislav Blănuţă.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21756649/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-4.jpg

Se pare că Gigi Becali era gata să îi ofere 1,1 milioane de euro plus procente lui Adrian Mititelu, dar negocierile au picat după refuzul lui Blănuţă.

Acum, Gigi Becali a explicat care a fost situaţia. Finanţatorul a vrut să îl lase pe tânărul atacant la "U" Cluj până la finalul sezonului, acolo unde este împrumutat de FCU Craiova. Totuşi, Vladislav Blănuţă şi-a menţinut decizia, iar acum Becali a spus despre acesta că nu are curaj şi că i-a fost frică să vină la FCSB.

"Am vrut să dau 1,1 milioane pe Blănuţă, dar nu a vrut el să vină. Pe Blănuţă nu îl luam, are contract pe un an la U Cluj şi nu pot să îl iau de acolo. Îl plăteam, rămânea acolo şi îl luam peste un an. La ora asta nu poate să joace la noi, dar nu a avut curaj.

I-a fost frică să vină. La FCSB trebuie să ai curaj mare, trebuie să joci de frică. Nu joci, vai de capul tău”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele