Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care nu a mai vândut FCSB: „M-au sunat nişte americani”

FCSB Publicat astăzi, 16:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21755668/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-4.jpg

 

 

Gigi Becali a anunţat de nenumărate ori că vinde FCSB, însă niciodată vorbele sale nu au fost duse până la capăt.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit acum că s-a aflat în negocieri cu un grup de investitori americani care s-au arătat interesaţi să cumpere clubul.

Americanii l-au contactat pe Gigi Becali, care le-a transmis că pentru suma de 50 de milioane de euro o va ceda pe campioana României, iar aceştia ar fi acceptat.

Totuşi, omul de afaceri s-a consultat cu familia sa în vederea acestui fapt, iar apoi s-a răzgândit şi nu a mai vândut FCSB. Motivul? Una dintre fiicele sale i-a spus că singura sa distracţie pe care o mai are în momentul de faţă este cea din fotbal, de la echipă.

„Eu ziceam la mişto. Adică, eu am vrut să vând, dar nu ţi-am zis ce s-a întâmplat. M-au sunat nişte americani şi m-au întrebat dacă dau echipa. Le-am spus că dacă dau 50 milioane (n.r.- de euro) le-o dau.

După ei m-au întrebat ‘Domnule cu 50 de milioane de euro o dai?’. Le-am zis: ‘Staţi să întreb familia!’. Am întrebat fetele, am întrebat-o pe nevastă-mea. Mi-au zis: ‘Băi, tată, tu la nuntă nu mergi. La botez nu mergi, nici la restaurant. Nu ai deloc distracţii. Tu atâta mai ai ca distracţie, fotbalul. Că în rest ce faci, te duci toată ziua la Biserică?’. 

 

I-am zis că are dreptate” , a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Acţionarii americani au continuat să insiste a doua zi şi au pus presiune pe Gigi Becali pentru a vinde echipa. Patronul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că a fost tentat să ceară 100 de milioane de euro la schimb, însă s-a temut că americanii vor accepta şi s-a răzgândit, din nou.

„M-a sunat ăla a doua zi şi i-am zis că am vorbit cu familia şi nu o mai dau (n.r.- echipa). Mi-a zis după: ‘Domnule, zi un preţ!’. Şi atunci am avut tentaţia să spun 100 de milioane, dar m-am oprit.

M-am gândit că dacă eu îi voi cere 100 de milioane şi el va zice ‘da’, apoi eu sunt obligat. Ce fac, îmi iau cuvântul înapoi? Şi m-am oprit, mi-am muşcat limba. Am zis că poate îmi dă ăsta şi 100. Era o companie americană.  Mi-am muşcat limba ca dacă îi zic da, trebuie să o dau după aceea”, a mai spus Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele