Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Probleme mari de lot la FCSB! Trei jucători sunt OUT pentru partida cu Gloria Buzău

FCSB Publicat astăzi, 18:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21755734/1/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024-7.jpg

 

 

FCSB primeşte vizita celor de la Gloria Buzău, duminică, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale acestei confruntări pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Campioana României vine după succesul istoric cu PAOK din runda a doua a fazei principale din Europa League. Pentru FCSB urmează un test dificil cu trupa pregătită de Eugen Neagoe, având în vedere că de când i-a preluat pe buzoieni, tehnicianul a bifat două remize, cu Oţelul şi  şi Botoşani, iar în etapa trecută au produs surpriza şi au obţinut victoria pe teren propriu cu Farul.

Elias Charalambous a dezvăluit la conferinţa de presă premegătoare duelului de pe „Arena Naţională” că FCSB are mari probleme de lot, mai ales în linia defensivă. Siyabonga Ngezana este indisponibil din cauza accidentării, în timp ce Mihai Popescu şi Joyskim Dawa sunt suspendaţi.

Astfel, campioana en-titre a României are la dispoziţie doar un fundaş central de meserie, acela fiind Vlad Chiricheş. Cel mai probabil, Adrian Şut va fi coborât şi va forma cuplul de fundaşi centrali, alături de Chiricheş.

”Ne întoarcem în campionat. Jucăm cu Buzău, care a învins-o pe Farul. Niciun meci nu e uşor. Trebuie să arătăm foarte bine. E o ligă dificilă. Mă repet, trebuie să fim foarte concentraţi.

Trei puncte vor fi foarte importante pentru noi. Meciul cu PAOK s-a terminat. Concentrarea noastră e pe campionat. Băieţii ştiu că avem nevoie de puncte în campionat. Noi suntem concentraţi pe meciul de mâine 100%.

Nu va fi disponibil (n.r. Ngezana). Dawa şi Mihai Popescu vor fi out şi ei. Ngezana va reveni după pauza internaţională”, a declarat Elias Charalambous.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele